“Ultramarathon?”   To those who know, no explanation is necessary .... To those who do not know, no explanation will suffice.
Reacties
Els Aelbers   ' t was weer super, een dagje extra vakantie zo dicht bij huis. ECHT GENIETEN, dankzij jullie inzet. Met zo weinig mensen zo'n top organisatie neerzetten. Top het was SUPER!!! Bedankt trekkers van de CMtrail, Micha, Mark en de anderen!
Marcel Klein Bedankt voor alles, was een prachtige dag.
Ronny en Sonja Deckers Eveneens bedankt voor de mooie trail, goede organisatie. Chapeau.
Lisette Wouters Bedankt voor de mooie trail we genieten nog na morgen misschien  iets minder [stijve spieren ];)
Resian van Appeven Dank jullie wel, Micha en clubleden,het was een prachtige trail. Tot in de puntjes geregeld en heel gemoedelijk. mooi gevarieerd parcours en dat ik me verlopen heb zal niet aan de bewegwijzering liggen. Tot volgend jaar of tot de LPM in febr.
Manuela Crisafulli Met grote dank aan jou, Micha, Mark etc. voor de mooie organisatie!!!
Kristof Claeys / Samantha Deschodt Bedankt Micha en co voor de leuke wedstrijd! Micha, ik heb er al veel gelopen...maar deze is nu een van mijn favorieten hoor !!! Ik had een superleuke dag, bedankt aan allemaal !!!
Tine Claeys Het was super! Jij bedankt voor de perfecte organisatie . We hebben genoten !
Ben Mol  Grote dank aan jullie allemaal! Geweldige organisatie, schitterend parcours. Kortom: perfect! Inmiddels voel ik wel wat spierpijn hihihi
Marc Bemong  Bedankt ! Het was weer super !
Robin Velghe Ik heb genoten! Perfecte organisatie in een prima sfeer. Ik kom zeker terug!  
Jan Goossens Ik wilde jullie nog feliciteren met de organisatie van deze unieke loop: we hebben er intens van genoten, het is een schitterend parcours. Alles ook heel gemoedelijk en goed georganiseerd! Pluim op jullie hoed!
Dimitri Bongers Verder bedankt voor de hele organisatie! Het was een heel fijne ervaring en een prachtig en uitdagend parcours. Tot volgend jaar!
Lianne Van Aavesaath Vandaag de pittige en mooie 45 km Coalminers Trail in Genk gelopen. Het parcours was een beetje modderig. In mijn laatste ronde (van de 4) kwam de regen gedurende een paar minuten met bakken uit de lucht en daarna was het een waar waterspektakel. Waar vorig jaar 5:24 nog voldoende was om als eerste vrouw te finishen was dit jaar 5:08 goed voor een derde plaats bij de vrouwen en 2e in categorie 45+. Dik tevreden met 16 minuten sneller en vooral heerlijk kunnen lopen. Micha Havreluk-Annegarn en Els en alle vrijwilligers, het was weer super.
Samantha Deschodt / Kristof Claeys Coal miners-trail in Genk, 45 km over de terrils. Zon, regen, wind, hagelstenen, donder en bliksem...alles kreeg ik over me heen vandaag. Een hele vreemde ervaring als je boven op de terril staat, je bent gewoon overgeleverd aan de elementen. Doorweekt liep ik door de diepe plassen, het water stroomde op die korte tijd gewoonweg van de helling af...maar ik liet me niet kennen en genoot van iedere minuut. De organisatie was fantastisch, de bevoorradingen super, het parcours was heel gevarieerd en stak mij , een rondjes-hater, zelfs na de 3e ronde niet tegen. Fantastische verzichten kregen we er gratis bij. Een echte aanrader. En natuurlijk ben ik ook fier op mijn podiumplaats, én op Kristof, dat ik hem mocht 'achterlaten' om er eens voor te gaan,
Maarten van Eycken Het was een fantastische event, proficiat daarvoor!
Peter Everaerts / Gerry Vermeylen Een trail in Limburg wie bedenkt het!  Micha Havreluk-Annegarn heeft enkele jaren geleden deze loopt uit de grond gestampt. Rondes van 11 km en telkenmalen een beklimming van een Mijnterril. Je hebt keuzes tussen 11-22-45 km . Onze clubmakers Peter Everaerts en Vermeylen Gerry zakten af naar Genk deze voormiddag.  Alle twee ingeschreven voor de 11 km. Gerry heeft moeten langs de zijlijn blijven staan wegens tandproblemen. Peter bereikte de finish na 1.01 en enkele seconden met als woorden van “Begot, tis hier zwaarder dan in de Ardennen:-) .Hij vond het zo een mooie loop dat hij voorstelde om deze samen met de club in 2015 te lopen
Patrick Vanderydt  Dikke pluim voor Micha , Marc en heel het team , perfecte organisatie , gezellige gemoedelijke sfeer , prachtig parcours , dit is niet te missen , UNIEK !
Peter Everaerts Ik kom volgend jaar zeker weer mee doen,ik vond het echt knap.
Jos Snoeks Micha en co,  Alles zo mooi voorbereid, de bevoorrading, de tenten, de bewegwijzering. Natuurlijk liep ik in de eerste ronde, op het einde wat mis, deed lusjes extra om de beeldschone mevrouw op haar fietske meermaals te zien. Wellicht was de bewegwijzering in orde, maar was ik verblind door die mooie mevrouw. Maar ze stuurde me vrij snel op het rechte pad. En zij zorgde direct voor extra linten. Het was genieten, lopend de terrils op met het zonneke in de rug,  luisterend naar het gefluit van vogels en het breken van de grassprietjes. Ik dacht na de Eiger met zijn 101 km en 6750 m hoogtes, die bergkes kunnen me niet klein krijgen. Maar in de vierde ronde, moest ik toch vanaf 35 km de hellingen trager, zelfs wandelend, opgaan. Ja mijn batterij was nagenoeg plat. Maar in de laatste km, juist voor de regenbui, kwam ik die leuke madam met haar fietske terug tegen en dat gaf me weer eens extra energie zodat ik vleugels kreeg  en trok me over de meet.  Fijn om daar met Ultralopers te lopen en achteraf een babbelke te slaan, is gewoonweg de max voor mij. En dat pintje achteraf smaakte nogal goed! Op naar 2015 !  
Paul Van Hiel en Deborah Hoi Elsie en Micha, een prachtige dag staat weer in ons geheugen gegrift, bedankt aan heel de organisatie die dit met één groot lopershart tot stand gebracht heeft. Tijden en uitslag stonden op de tweede plaats, de vriendschap duidelijk op nummer één!  Deborah & het everzwijn.
Deborah: “Een super organisatie, en een pluim voor de organisatie omdat ze gewacht hebben tot iedereen binnen was, ongeacht hun tijd.
Wij willen jullie als organisatie zeer hartelijk danken voor de mooie trail die we afgelopen zaterdag bij jullie hebben gelopen! Prima organisatie,mooi parcours,geweldige omgeving! We zullen er volgend jaar zeker weer proberen bij te zijn! Bedankt! Marcel Reijnders (NL 21km) Har Michiels (NL 21km)
Samantha Deschodt ....of hoe een kleinschalige trail in al zijn eenvoud zo groots en fantastisch mooi en zwaar kan zijn. Een aanrader!!!!
NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF Actiefoto’s Actiefoto’s Diploma Diploma Resultaten Resultaten Links Links Ontstaan Ontstaan Reacties Reacties Contact Contact MEDIA MEDIA COAL MINERS’ TRAIL SONG COAL MINERS’ TRAIL SONG UPDATE NIEUWS UPDATE NIEUWS INSCHRIJVING INSCHRIJVING HOME HOME Limiet Limiet Deelnemers Deelnemers Mijngeschiedenis Mijngeschiedenis ROUTE NAAR CM-TRAIL ROUTE NAAR CM-TRAIL The coal miners’ trail 42 K  Marathon trail run & 28 K  & 14 K  TRAIL