“Ultramarathon?”   To those who know, no explanation is necessary .... To those who do not know, no explanation will suffice.
Reacties
Pagina 1 2 3 4 5 6
Een verslag van JP Vintcent: klik hier.
Een verslag van Vanessa Henneman: klik hier.
Elsi Annegarn schreef: Mijn complimenten voor de organisatie van deze geweldige trail!!! Het was perfect op alle onderdelen. Het parcours is zo mooi en zo zwaar dat je gelukkig af en toe moet uit hijgen en uitpuffen zodat je op je gemak rond kan kijken en kan genieten. En dan geniet je van de bijzondere natuur, de magnifieke uitzichten, de bossen en de terrils. De organisatie is perfect, de bewegwijzering uitmuntend zodat ik zelfs nergens verkeerd ben gelopen. De aanmoediging op de posten, van de twee mountainbikers en de fotografen maakten dat je de vermoeidheid niet voelde. Ik kijk uit naar de foto's straks op de website. Mensen bedankt en ik weet hoeveel tijd en energie het gekost heeft en ik weet dat Micha vandaag, de dag na de loop, weer de hele dag bezig zal zijn om het parcours weer af te breken. Marc, Eliane, Vanessa, Patrick, Conny, Kristel, Pjotr, Lieve mountainbikers , en alle anderen , bedankt voor de geweldige organisatie!! Groetjes Elsi
Boukje Trilling
Jammer genoeg kon ik niet meedoen, maar heb genoten van het enthousiasme van de deelnemers, de sportieve sfeer, de prachtige natuur, etc. etc. Dankzij de uitstekende organisatie is deze run een ware belevenis, zelfs voor toeschouwers! Chapeau!!
Bewonderenswaardig! Proficiat aan al de medewerkers!!
Suzy Minten
Fred Haustrate  Het was perfect.
 Prima georganiseerd, de kleine aanpassingen in het parcours waren  een meerwaarde. Kijk uit naar de derde editie!
Geert Vanstraelen
Dikke proficiat voor u en de hele ploeg werkers op de voor mij zware trail.
Gust Lathouwers
Chapeau aan alle vrijwilligers. Het werk voor en ook achteraf wordt al te vaak vergeten
Running Cremke
Dank lieve mensen voor de positieve reacties, ze zijn voor elke organisator een hart onder de riem om er het volgende jaar weer met frisse moed tegenaan te gaan!
Aan alle deelnemers onze welgemeende felicitaties, het was weeral een onvergetelijke dag ... respect voor iedereen, ook degenen die vroegtijdig uitgestapt zijn ... hoogtemeters zijn dus een erg rekbaar begrip, zoals menigeen heeft kunnen merken ...
Micha en Marc, organisatoren
Mercikes Micha Havreluk en Vanessa Henneman, heerlijk gelopen in een mooie omgeving.
Jo Ernots (winnaar CM 2013)
( ... ) De weersomstandigheden waren optimaal, de organisatie picobello en in deze omstandigheden samen met Jacques in 6u14 de finish bereikt. Hierdoor ook onverwacht derde dame in de catergorie +45 ( ... )
Els Aelbers
Voila , 22,5 km bergtrail terril zit erop, enorm tot loodzware stukken maar prachtige organisatie met mooi loopparcours. Afgesloten met winst is mooi meegenomen. Na 10 jaar nog eens borstnummer op mogen spelden.
Sonja Deckers (winnares 22,5 km)
Jos Snoeks
Micha en Marc, ten eerste wil ik jullie en alle helpers zoals Vanessa en co bedanken voor de schitterende editie van jullie trail. Ik voelde me super om deze trail te lopen na mijn zware Swissalpine, en Monschau de voorbije weken. En eerlijk gezegd zijnde, die terrils zijn echte kuitenbijters verdikke! Ik heb vooral genoten van het  landschap en van de talrijke conversaties met andere trailrunners.Van de fotosessie met Vanessa tijdens de race.... Wie zou zoiets nog afslaan??? Ja, het is een andere wereld  dan marathonlopers! En jullie kunnen me daar achteraf nogal een feestje bouwen! Chapeau aan iedereen! Tot volgend jaar in LPM of in de trail natuurlijk.
The coal miners’ trail 42 K  Marathon trail run & 28 K  & 14 K  TRAIL NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF Actiefoto’s Actiefoto’s Diploma Diploma Resultaten Resultaten Links Links Ontstaan Ontstaan Reacties Reacties Contact Contact MEDIA MEDIA COAL MINERS’ TRAIL SONG COAL MINERS’ TRAIL SONG UPDATE NIEUWS UPDATE NIEUWS INSCHRIJVING INSCHRIJVING HOME HOME Limiet Limiet Deelnemers Deelnemers Mijngeschiedenis Mijngeschiedenis ROUTE NAAR CM-TRAIL ROUTE NAAR CM-TRAIL